Lyhyiden hiusten muotoilu ja muotoilutuotteet

Lyhyiden hiusten muotoilu vaatii myös muotoilutuotteita.

Lyhyet hiukset ovat helpot pestä ja ne kuivuvat nopeasti. Tosin lyhyiden hiusten muotoilu on hiukan erilaista kuin pidempien. Tuotteen valintaan vaikuttaakin olennaisesti se, millainen rakenne hiuksissa on, millainen mitta sekä millaiseen tyyliin hiukset on leikattu. Suoraviivaisesti asian voi ajatella niin, että niihin tarvitsee kolmea eri tuotetta ja ne ovat pohjustukseen tarvittava tuote, joka tulee siis märkään hiukseen. Muotoileva tuote kuivaan hiukseen sekä viimeistelyyn kiinnittävä suihke. Näillä kolmella tuotteella pääsee hyvin eteenpäin.

Mitä vaatii lyhyiden hiusten muotoilu?

Lyhyet hiukset vaativat usein rakennetta, joten hyvä mahdollisuus siihen on muotovaahto. Jo pieni määrä vaahtoa toimii lyhyessä hiuksessa. Kun föönaus on onnistuneesti tehty, voi vielä tehdä pientä muotoilua sekä hiusten erottelua. Tämä onnistuu parhaiten hiusvahalla. Sillä pystyy hyvin kontrolloimaan kasvusuunnat sekä pyörteet. Useimmiten se on helpointa tehdä niin, että suihkuttaa sitä ensin käsiin ja niiden kautta vie sen hiuksiin. Tässäkään ei kannata käyttää liiallista määrää.

Toimiiko lyhyiden hiusten kampaus ilman muotoilutuotteita? Liian usein ajatellaan niin, että lyhyt hius ei tarvitse muotoilutuotteita, mutta hiusten kuivaaminen sähköistää hiusta ja näillä tuotteilla tilannetta helpotetaan. Tuotteet eivät välttämättä tunnu hiuksissa lainkaan, vaan ne antavat kevyen pidon sekä hiukset kuivuvat huomattavasti nopeammin. Myös vaha voi olla kevyempi vaihtoehto. Hyvien tuotteiden jälkeen voi käyttää viimeistelyssä pelkästään kiiltosuihketta eikä lainkaan hiuskiinnettä.

Hyvien ja toimivien tuotteiden löytäminen

Lyhyet hiukset vaativat hyvän, sinulle sopivan leikkauksen. Sen jälkeen muotoilu on jopa mukavaa ja mielenkiintoista puuhaa. Itselle sopivan ja parhaimman tuotteen löytyminen on kaikkein vaikeinta. Joskus joutuu etsimään ja kokeilemaan tuotteita vähän pidempäänkin ennen kuin löytää juuri sopivia. Kun niistä saa luottotuotteita, onnistuu hiusten laittaminen todella nopeasti ja jopa helposti. Kerrostetut tai sileäksi leikatut hiukset vaativat hiukan erilaiset tuotteet, mutta idea on kuitenkin molemmille sama.

Avainsanat: