Kampauksia lyhyille hiuksille

Myös lyhyisiin hiuksiin saa helposti kampauksia

Kampauksia lyhyille hiuksille on olemassa paljon. Tosi niiden tekeminen voi olla haasteellisempaa ja niistä ei ehkä saa yhtä näyttäviä kuin pitkien hiusten kampauksista. Mutta vaihtoehtoja on paljon ja lyhyiden hiusten kampaus syntyy huomattavasti nopeammin. Yksinkertaisimmillaan kätevän kampauksen saa pesun jälkeen föönaamalla hiukset ja sen jälkeen lisäämällä hiuksiin vahaa. Riittää, kun vahaa on käsissä ja vain pöyhii hiukset. Näin helposti tulee lennokkaan rento kampaus ilman suurta vaivaa.

Kampauksia lyhyille hiuksille romanttisesta lennokkaaseen

Hius, joka on taipuisa, antaa suuremman mahdollisuuden erilaisten kampausten tekemiseen. Erilaisilla tuotteilla saa hiukset pysymään hyvin paikoillaan ja kampaus kestää erinomaisesti juhlien ajan. Aivan lyhyet hiukset saa näyttämään erilaiselta kuvioleikkauksella ja hiuksista saa pienellä vaivalla upean näköisen. Pixie-malli on aina toimiva. Sen saa toimimaan joko pyöreämpänä tai sitten toispuoleisena, riippuen siitä, mikä sopii parhaiten kasvojen piirteisiin.

Mallit vaihtelevat kausittain ja vuosittain, mutta lyhyissä hiuksissa rennot kampaukset pitävät pintansa vuodesta toiseen. Tärkeintä kampauksen näyttävyydelle on se, että lyhyen hiuksen saa nousemaan tyvestä kauniisti, jolloin se näyttää runsaammalta. Toispuoleisesti kammatut hiukset näyttävät hyvältä ja niissä voi helposti myös vaihtaa jakauksen paikkaa. Leikkauksella onkin suuri merkitys siihen, miltä hiukset näyttävät. Epäsymmetrisyys tekee hiuksista aina näyttävät ja jopa juhlavat.

Väri tekee ihmeitä

Lyhyen hiuksen kampaus onnistuu varmasti, jos vielä väreillä loihtii niihin jotakin lisää. Rohkeat värit ja liukuvärjäys antavat samalla hyvää tukea hiukselle, mutta tekevät myös kampauksesta näyttävämmän. Jos väri vielä yhdistyy jotenkin juhlavaatteisiin, on kokonaisuus onnistunut. Jopa yksinkertaisesti geelaamalla hiukset taaksepäin, saa kampauksesta upean ja se sopii idealtaan moniin juhliin.